Skip to main content

Det här är HiPP BabyClub!

HiPP BabyClub är gratis och erbjuder dig som nybliven förälder en smula stöd under barnets första tid. Våra föräldrabrev skickas ut automatiskt via e-mail med information, erbjudanden  och rabatter som du har stor nytta från både oss på HiPP och våra samarbetspartners. Vi har alltid någon medlemstävling igång, där du som inloggad kan vara med och tävla om fina priser. Välkommen att bli medlem idag!

Personliga föräldrabrev efter ditt barns ålder

Vi stödjer dig och ditt barn under den första spännande tiden och erbjuder nyttig information och råd för olika åldrar. Registrera dig nu för att komma igång med föräldrabreven!

Erbjudanden från våra samarbetspartners

Vi gillar samarbete och försöker alltid göra bra saker ihop med andra företag. Logga in och kolla vilka samarbetspartners och erbjudanden vi erbjuder just dig som medlem i HiPP BabyClub!

Fototävlingar med fina priser

Som medlem i HiPP BabyClub kan du välja att medverka i roliga fototävlingar online. Du har säkert redan ett gäng härliga foton på era små kära som du vill dela med er av. Priserna i tävlingarna är unika för medlemmar i HiPP BabyClub.


Färglägg HiPPofant

Ibland kan det vara skönt att lägga bort skärmen en stund. Välj bland ett gäng härliga motiv som du kan skriva ut till barnen att färglägga.