Familjen Hipp har ägt och drivit företaget HiPP i tre generationer. Varje generation har utvecklat, moderniserat och satt sin egen prägel på företaget. År 1956 var Georg Hipp den första matproducenten som började med ekologiskt jordbruk. På 1950-talet var miljöskydd och ekologiskt jordbruk långt ifrån lika viktigt i västvärlden som idag. I strid med trender och råd vid den tiden beslutade Georg Hipp att omvandla familjen gården till en av de första i Europa för att fokusera på ekologiskt jordbruk - och gjorde därmed familjen Hipp till ekologiska pionjärer. Övertygelsen var tydlig; De skulle använda de finaste ekologiska råvarorna för att göra den bästa maten för småbarn. Ren och god mat skulle hjälpa barnen att växa och utvecklas på ett hälsosamt sätt. År 2016 firade HiPP 60 år som producent av ekologisk högkvalitativ barnmat.

Tillskottsnäring
COMBIOTIK - ekologisk mjölkbaserad tillskottsnäring