Meny

Hipp ekologisk kvalitet

Ekologiskt - det bästa för ditt barn

Sedan 60 år har HiPP producerat god och näringsriktig barnmat gjord på enbart ekologiska ingredienser. För barn som växer och utvecklas är det viktigt att äta god och näringsriktig mat utan tillsatser.

Vi väljer noga ut våra råvaror och kontrollerar bokstavligt talat allt mellan himmel och jord; från minsta frö till luftkvalitet. Detta så att exempelvis frukter och grönsaker kan växa och mogna i lugn och ro för att smaka som allra godast när de serveras.     

260 tester försäkrar att vårt löfte håller

Varenda burk eller förpackning från HiPP har gått igenom upp till 260 kvalitetstester. Med dessa kvalitetstester överstiger HiPP långt de krav som krävs enligt internationella bestämmelser för ekologisk odling och produktion.

Våra tester är dessutom striktare och mer tillförlitliga än vad som krävs, allt för att vi att vi ska kunna garantera den höga kvaliteten och det ekologiska innehållet i varje enskild produkt. Det gäller allt från spannmål till ärtor och från mjölk till äpplen. Våra experter samarbetar med de ekologiska odlarna genom hela processen; redan i valet av jord och fröer, vid plantering, under skördetid och ända fram till leverans. Resultatet är garanterat ekologisk barnmat av allra högsta kvalitet.