Meny

Tävla med din bästa receptbild!

Nu kan du vinna superpraktiska hjälpmedel för barnmatsbestyren! Från vår samarbetspartner Pufz tävlar vi nu ut 10 kit med praktiska burklock och frysformar i barnsäker och tålig silikonmaterial. Tävlingen är lika kul som enkel - du tar en bild på temat "Mitt bästa barnmatsrecept!" och laddar upp här på tävlingssidan. (Tips: Tanken är alltså att det ska vara en matinspirationsbild, med ditt eget recept. Det får gärna vara med din bebis eller er som familj i bild också, men med recept/mat/matlagning i fokus :)

Vår jury ihop med Pufz väljer sedan ut 10 vinnare, som meddelas privat och även kommer publiceras på vinnarsidan . Tävlingen pågår till och med 30 April. Alla vinnare kommer även behöva skicka in sitt recept i text - men det är inget du som tävlar behöver tänka på i tävlingen. Tävlingen är öppen för alla medlemmar i HiPP BabyClub.

HiPPs jury utser de 10 vinnande fotona den 01.05.2020.

Det här kan du vinna:

Locken passar alla barnmatsburkar på svenska marknaden och har flera praktiska användningsområden. Frysformen är speciellt framtagen för att du enkelt ska kunna frysa in portioner av ditt barns favoritmat, så nu kan du göra storkok även till dem små :D

Läs mer om produkterna i Pufz webshop:
Barnmatsburklock
Portionsfrysform