Meny

Vinn nya barnvagnen Thule Sleek!

Sleek är den nya fräscha barnvagnen från Thule, som alltid borgar för god kvalité, bra funktion och snygg design. Sleek är kompakt och enkel att rulla i stan, men funkar också på lite ruffigare underlag. Nu kan du som är medlem i HiPP BabyClub vinna en av dessa! Skicka in ditt finaste babyfoto på temat "Vårkänslor" så är du med och tävlar.

Du behöver registrera dig som medlem för att kunna delta i tävlingen. Här kan du läsa mer om vår BabyClub eller kolla igenom vår Personuppgiftspolicy.

HiPPs jury utser de 1 vinnande fotona den 01.06.2019.

Det här kan du vinna:

Med Thule Sleek kan du få ut mer av dagen med ditt barn, från tidig morgon till solnedgång. Ta med allt du behöver för en heldag, var flexibel och ha det bekvämt. Den har många olika kombinationer som passar flera behov - exempelvis att den kan kompletteras med bilbarnstol eller syskonsits så att den blir en dubbelvagn. Thule Sleek kommer att vara en trogen följeslagare till familjen under många år framöver. I den här tävlingen är vinnarpriset en grå vagn i basutförande samt en liggdel. Ca pris: 10.499kr

Läs mer om Thule Sleek här eller kolla in produktbeskrivningen på Youtube