Meny

Vinnare maj - #hippvårmellis

Stort grattis till Jana som vinner 1:a-pris i form av en Thule Coaster XT, en mycket populär och praktisk familjevagn, lika smidig på utflykten till fots som till cykel!

Tack även till alla tävlande för fint engagemang, hela 7 foodiebags delar vi ut som hederspriser i maj! Kolla alla bidrag i april på Facebook. Håll utkik efter nästa tävlingstema och chans att vinna - och håll utkik efter fina erbjudanden på HiPPiS i din närmsta livsmedelsbutik.

Vinnare april - #hippmellis

Stort grattis till Marika som i apriltävlingen vann 1:a-pris i form av en Thule Coaster XT!

Tack även till alla tävlande för fint engagemang, kolla alla bidrag i april på Facebook och Instagram #hippmellis . Håll utkik efter nästa tävlingstema och chans att vinna - och håll utkik efter fina erbjudanden på HiPPiS i din närmsta butik.

Vinnare mars - #hippvinterskoj

Stort grattis till "Månadens HiPP-baby" och 1:a-pris som är en Thule Coaster XT: Linda Idenfors! Linda får även en fin affisch i HiPPiS-design med sin vinnarbild i.

Tack alla tävlande för fint engagemang - håll utkik efter nästa fototema och chans att vinna - och håll utkik efter fina erbjudanden på HiPPiS i din närmsta butik.