Meny

Vinn en pekbok där du själv väljer bilderna!

Tävla med ditt bästa babyfoto på temat ”Myspys” och vinn en av 10 personliga pekböcker från LookiBooki. Du tolkar tävlingstemat fritt och vår jury väljer ut vinnarbilderna. Tävlingen pågår till och med sista oktober. Registrera dig i HiPP BabyClub för att lämna ditt tävlingsbidrag - lycka till!

HiPPs jury utser de 10 vinnande fotona den:

01.11.2017

Det här kan du vinna:

Vinsten består av en pekbok från LookiBooki, som du själv laddar upp bilder till och beställer online. Du väljer själv vad du vill fylla din Lookibooki med – semesterminnen, favoritleksakerna, husdjuret, bilder på familjen eller helt enkelt: dem och det som ditt barn gillar allra mest. En personlig pekbok med bilder på nära och kära kan till exempel vara en liten trygghet när man ska börja på förskolan!

Pekböckerna, som tål både lite dregel och hårda tag, tillverkas i Sverige för att säkerställa att produktionen inte sker på bekostnad av vare sig miljö eller mänskliga rättigheter. Din pekbok digitaltrycks i ett unikt ex, lamineras och monteras för hand i ett bokbinderi, innan den skickas hem till dig.