Meny

Vinn ett mjukt badset med HiPP-design!

Vem älskar inte ett härligt bad? Visst kan det kännas lite läskigt första gången, men det brukar oftast leda till en livslång kärlek. Nu kan du som klubbmedlem tävla med ditt babyfoto på temat "Bada är livet!". Du tolkar temat helt fritt och juryn från HiPP väljer ut de 10 vinnarna som vinner ett badset i vår egen design.

Badseten är kvalitetsmärkta med OEKO-TEX® standard 100, så du kan vara trygg med den rena kvalitén!

Är du inte medlem redan så kan du registrera dig i tävlingsprocessen - så det är bara att trycka på knappen nedan och köra igång. Lycka till!

HiPPs jury utser de 0 vinnande fotona den:

01.12.2017

Det här kan du vinna:

Vinsten i tävlingen är detta supermysiga badset i HiPPs egen design. Det består av ett badlakan med huva, en haklapp och en tvättlapp - alla tillverkade i mjuk bomullsfrotté som känns behaglig mot bebisens hud. Perfekt under första åren för din bebis eller som present till nyblivna föräldrar! OBS! Nallen ingår inte. Den är bara med för att vara gullig :)

STANDARD 100 by OEKO-TEX® är ett globalt enhetligt och oberoende provnings- och certifieringssystem för textila produkter i alla bearbetningssteg. På grundval av sin omfångsrika och stränga åtgärdskatalog med flera hundra föreskrivna enskilda substanser tar STANDARD 100 by OEKO-TEX® hänsyn till en mängd substanser som är miljö- och hälsovådliga, och garanterar att dessa inte använts i framställningen av den märkta produkten.

Läs mer här »