Nu uppdaterar vi utseendet på vår modersmjölksersättning och tillskottsnäring HiPP COMBIOTIK® 1-3. Vi har också uppdaterat receptet med en förbättrad folsyrakälla; METAFOLIN®*. Ni som är vana vid HiPP COMBIOTIK® kommer inte uppleva någon skillnad i hur produkten fungerar eller accepteras av ditt barn. Har du någon fråga om våra produkter är du alltid välkommen att kontakta vår produktspecialist, se länk längre ner på sidan.

Vad innebär "Sensitive Support?"

HiPP COMBIOTIK® modersmjölksersättning och tillskottsnäring är utvecklad av HiPPs nutritionsexperter som utifrån deras erfarenheter och omsorg för det lilla barnet kombinerat de bästa ekologiska råvarorna med den senaste forskningen inom bröstmjölk och tarmflora. Vårt unika innehåll av skonsamma ekologiska ingredienser, skonsam kostfibern GOS  från ekologisk laktos och probiotikan (L. Fermentum®) är det som ligger till grund för namnet "Sensitive Support". HiPP COMBIOTIK® är en produkt avsedd för alla barn och dig som förälder för att ge en bra magkänsla.

Frågor om barnmat?

Kontakta gärna vår produktspecialist med dina frågor om HiPP barnmat, nutrition för små barn eller bara tips och råd om matning och smakportioner. Kom ihåg; det finns inga dumma frågor :) Till kontaktsidan

*Metafolin® 5-MTHF (calcium L-methylfolate) is a registered trademark of Merck KGaA, Darmstadt, Germany