Meny

Vinnare juni - #sommarhippis

Stort grattis till Jenny som vinner 1:a-pris i form av en Thule Coaster XT, en mycket populär och praktisk familjevagn, lika smidig på utflykten till fots som till cykel!

Tack även till alla tävlande för fint engagemang, hela 10 foodiebags delar vi ut som hederspriser i junitävlingen! Kolla alla bidrag i juni på Facebook och Instagram #sommarhippis. Håll utkik efter nästa tävlingstema och chans att vinna - och håll utkik efter fina erbjudanden på HiPPiS i din livsmedelsbutik.

Vinnare maj - #hippvårmellis

Stort grattis till Jana som vinner 1:a-pris i form av en Thule Coaster XT, en mycket populär och praktisk familjevagn, lika smidig på utflykten till fots som till cykel!

Tack även till alla tävlande för fint engagemang, hela 7 foodiebags delar vi ut som hederspriser i maj! Kolla alla bidrag i maj på Facebook

Vinnare april - #hippmellis

Stort grattis till Marika som i apriltävlingen vann 1:a-pris i form av en Thule Coaster XT!

Tack även till alla tävlande för fint engagemang, kolla alla bidrag i april på Facebook och Instagram #hippmellis . Håll utkik efter nästa tävlingstema och chans att vinna - och håll utkik efter fina erbjudanden på HiPPiS i din närmsta butik.

Vinnare mars - #hippvinterskoj

Stort grattis till "Månadens HiPP-baby" och 1:a-pris som är en Thule Coaster XT: Linda Idenfors! Linda får även en fin affisch i HiPPiS-design med sin vinnarbild i.

Tack alla tävlande för fint engagemang - håll utkik efter nästa fototema och chans att vinna - och håll utkik efter fina erbjudanden på HiPPiS i din närmsta butik.