Skip to main content

Hjärtligt välkommen til HiPP BabyClub!

Som medlem i vår babyklubb kommer du att få förälderbrev med innehåll som handlar om det nuvarande utvecklingsstadiet för ditt barn, såväl som andra små saker. Vi delar goda råd, hårda fakta och värdefulla tips om allt från kost, måltidsrutiner och motorisk utveckling till ekologi och babymassage. Du kommer också att få erbjudanden med rabatter, inbjudningar till roliga tävlingar och erbjudanden på utvalda produkter från oss och våra samarbetspartners.

HiPP Baby Club är babyklubben för dig som inte bara är nogamed att ditt barn får den bästa, renaste och mest näringsrika maten, men som också är angelägna om hur det produceras. HiPP har tillverkat ekologisk barnmat med hänsyn om både barnen och deras framtid, sedan 1956. HiPPs råvaror kommer från ekologiska gårdar som följer strikta riktlinjer som långt överskrider både svensk lagstiftning för produktion av barnmat samt EU-regler för ekologiskt jordbruk. För HiPP är det viktigt att producera den bästa ekologiska barnmaten utan bekostnad av marken som våra barn en dag kommer att ärva.

Du kan kontakta våra dietister med frågor om barnmat när som helst via vårt kontaktformulär. Vi hoppas att du gillar HiPP BabyClub!

Hälsningar, HiPP Sverige