Kokt sej med ärtor (2 port)
Ingredienser
3 skalade potatisar
80 g fiskfilé
1 dl frysta ärtor
2 msk smör
1 msk hackad dill
1 kokt och hackat ägg
1 citronklyfta

Tillagning
1. Skär potatisen i bitar och koka den mjuk i vatten.
2. Koka upp vatten i en kastrull och skär fisken i mindre bitar.
3. Lägg ner fisken i kokande vatten och låt småkoka ca 3 minuter.
4. Häll försiktigt av vattnet.
5. Smält smöret i en kastrull och värm ärtorna i det.
6. Vänd ner hackat ägg, dill och smaka av med mald vitpeppar.
7. Servera fisken med ärt ragun och kokt potatis. Plus en liten citronklyfta.
Använd ekologiska råvaror när du lagar mat, dels för hänsyn till djur och natur men också för den goda smakens skull.
Mera om: Barnmatsrecept
Babysmoothie6 mån - Glada fisken6 mån - Gröna fisken8 mån - Ugnsbakad kyckling med bönor och majs8 mån - Ugnsbakad lax med sötpotatis8 mån - Ugnsbakad lax med broccoli8 mån - Köttbullar med potatismos8 mån - Kokt sej med ärtor12 mån - Kycklingspett med tzatziki12 mån - Lax med asiatiska grönsaker12 mån - Kikärtsbiffar i pitabröd med morotszatziki12+ mån - Thailändsk kycklinggryta12+ mån - Skaldjurswrap med guacamole12+ mån - Laxpasta med champinjoner12+ mån - Grönsaker i rödcurry12+ mån - Chili con carne12+ mån - Fiskgryta med aioli