Meny

Fototävling HiPPxThule : Juli

Vi säger "Det är HiPP att vara utomhus!". Vad kan väl passa bättre då du ska ut, än en superpraktiska vagn som underlättar hela familjens aktiviteter? Vi tävlar ut denna fina cykelvagn från Thule®. Lägg upp din bästa barnbild på temat "Semesterskoj" i tävlingsinlägget på vår Facebooksida, så är du med i tävlingen! Tävlingen pågår till och med söndagen den 18 juni - lycka till!

Tävlingsregler

Detta är en fototävling där du tävlar med en av dina egna bilder, på ett specifikt bildtema som vi bestämmer. Tävlingen sker i fem perioder med en Thule® Coaster XT som vinst för varje period. Tema för aktuell period publiceras under tävlingstiden på denna sida samt i periodens tävlingsinlägg på vår facebooksida.Du tävlar genom att lägga upp din bild i kommentarsfältet under vårt tävlingsinlägg.

Vinsten i denna tävling är cykelvagnen Thule® Coaster XT, värde ca 3799 kr, och kan inte bytas mot kontanter eller andra produkter. Vinnarna annonseras utses av en jury från HiPP och meddelas via kommentarsfältet under respektive tävlingsinlägg på Facebooksidan, senast 3 dagar efter avslutad tävlingsperiod. För att kunna ta del av priset måste vinnaren kontakta HiPP på "hipp@arvidnordquist.se" och uppge namn och postadress dit vi kan sända priset. Tävlingen anordnas av marknadsavdelningen HiPP på Arvid Nordquist HAB.

Missa inte de generella villkoren för våra konsumenttävlingar, som står listade nedan.

Generella villkor för våra konsumenttävlingar

Tävlingsregler publiceras alltid i samband med varje specifik tävling, men det är också nödvändigt att du känner till och godkänner de generella villkor som alltid gäller när vi arrangerar konsumenttävlingar.

 • Genom att delta i vår tävling så godkänner du dessa generella villkor.
 • Bidrag som inkommer efter utsatt tid för tävlingsstopp kommer förbises av juryn.
 • Publicera aldrig stilla eller rörliga bilder på personer, barn eller vuxna, utan deras godkännande. För barn gäller att du som publicerar är vårdnadshavare till barnet/barnen eller att vårdnadshavare medverkar i bild och/eller har gett sitt godkännande och detta kan styrkas.
 • Bidrag som av HiPP anses stötande eller på annat sätt anses olämpligt kommer att förbises i tävlingen och juryn förbehåller sig rätten att ta bort dessa bidrag i den mån det är tekniskt möjligt. Det är på den tävlandes eget ansvar att det inlämnande bidraget inte står i strid med tillämplig lagstiftning och/eller inte innefattar rättigheter tillhörande annan part.
 • Tävlingen ordnas av ansvariga för varumärket Hipp på marknadsavdelningen hos Arvid Nordquist HAB och tävlingsjuryn består alltid av representanter från densamma om inte annat anges. Juryn utser vinnare baserat på kriteriet bästa prestation/-er inom varje unik tävlings specificerade regler. Juryns beslut kan inte överklagas.
 • Personliga uppgifter om dig som av mediets natur delas kommer av marknadsavdelningen endast användas för att kunna genomföra tävlingen samt skicka ut eventuella priser. Inga uppgifter om någon tävlingsdeltagare sparas för andra ändamål och inga uppgifter kommer att delas med tredje part.
 • Om de uppgifter som är nödvändiga för att tävlingsbidraget skall kunna medräknas av någon anledning saknas så kommer bidraget förbises.
 • Genom att delta i tävlingen tillåter du att ansvariga för varumärket Hipp på marknadsavdelningen hos Arvid Nordquist HAB sprider ditt bifogade material med obegränsad rätt i alla medier för evig tid oavsett territorium. Hipp Sverige kommer alltid att ta hänsyn till immateriell upphovsrätt och spridningsrätten kommer i första hand att utnyttjas för att utropa vinnande tävlingsbidrag i för tävlingen relevant kanal.
 • Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinstpriser kan inte bytas ut mot andra varor eller kontanter. Vinsten kan inte överlåtas till annan. Ingen kan vinna mer än ett pris.
 • Hipp tar inte ansvar för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit, skadats, sänts fel eller blivit för sent levererade. HiPP tar heller inte ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka endera anmälan/inlämning eller slutresultatet för denna tävling.
 • Verksamma uppdragstagare för Hipp Sverige, anställda på Arvid Nordquist HAB samt familjemedlemmar till dessa två grupper kan inte delta i våra tävlingar.