Meny

Skaldjurswrap med guacamole (4 port)

  • Ingredienser

    1 dl råris

    2 tomater

    1 stjälk blekselleri

    1 pkt saffran

    1 dl majs

    350g blandade skaldjur

    1 avokado

    2 dl crème fraiche

    1 vitlöksklyfta

    1 tsk citronsaft

    4 tortillabröd

Tillagning

1. Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen.

2. Skär tomater och selleri i tärningar.

3. Värm olja i en stekpanna och rosta majsen i några minuter, lägg i tomat, selleri, saffran och skaldjuren och fräs ihop. Krydda med salt och peppar.

4. Vänd fräset ner i riset.

5. Skala och kärna ur avokadon. Mosa med en gaffel och rör i crème fraiche, pressad vitlök och citronsaft. Smaka av med salt och peppar.

6. Fyll tortillabröden med skaldjursröran samt toppa med guacamole.

 

Använd ekologiska råvaror när du lagar mat, dels för hänsyn till djur och natur men också för den goda smakens skull.