Meny

Vinn en krypleksak från JAKO-O!

Dags att börja krypa? Som medlem i HiPP BabyClub kan du nu tävla om 5st mysiga krypleksaker från JAKO-O! Kryprullen bidrar till spännande underhållning och stimulerar bebisens sinnen och motorik. Månadens tema på fototävlingen är "Busfrö". Tolka det fritt med din barnbild :). Vår jury utser de 5 vinnarna.

Registrera dig kostnadsfritt i HiPP BabyClub för att kunna tävla, eller tryck på "Ladda upp tävlingsbild nu" och följ instruktionerna.

På sidan Vinnare ser du vilka bidrag som tog hem pris i den föregående fototävlingen. Du kan också följa oss på Instagram @hippsverige där vi löpande publicerar samtliga vinnarbilder från fototävlingarna i HiPP BabyClub.

HiPPs jury utser de 5 vinnande fotona den:

01.10.2017

Det här kan du vinna:

En krypleksak från vår samarbetspartner JAKO-O. Plingande bollar, mysiga djur och spännande ljud - här finns mycket att upptäcka! På så vis bidrar kryprullen inte bara till massor av spännande underhållning, utan stimulerar samtidigt bebisens sinnen och motorik.

• stimulerar barnets rörlighet
• massor av saker att upptäcka

Läs mer om produkten här »

OM FÖRETAGET JAKO-O genomför noggranna tester för att säkerställa kvalité i sina produkter och har ett tydligt hållbarhetsperspektiv i hela värdekedjan. Läs gärna mer om JAKO-O här och det speciella erbjudande just du som medlem i HiPP BabyClub får!